maandag 22 april 2013

Stash - Hoe berg jij het op?

Hee allemaal,

De afgelopen tijd kreeg ik veel vragen. '' Hoe berg jij je stash op? Heb je een nagelrek? Gebruik je kastjes? Sorteer je het op kleur of merk? ''. Vandaag het antwoord!

Ik heb al iets langer dan een jaar een mooi wandrek of eigenlijk twee. Ik kocht ze bij Enchantra. Maar al snel kwam ik net zoals velen met het probleem dat mijn stash bleef groeien... Ik kreeg van mijn ouders eerst een mooi Helmerkastje...


De Helmerkastjes van Ikea zijn populair in de blogwereld en ik gebruikte hem in eerste instantie als medicijnkastje.. maar al snel kwam ik erachter dat hij ook ideaaaaal was voor mijn nagellakstash. 


In mijn Helmerkastje kreeg ik een ideale ''inzetlade'' die de la opdeelde in meerdere vakjes. Perfect om mijn nagellakjes op zijn plaats te houden. Maar al snel was één Helmerkastje niet meer voldoende... en kwam er een tweede... Onder mijn nagellakwandrek staan nu twee volle Helmerkastjes. 

Na al die tijd ben ik nog steeds ontzettend blij met mijn mooie wandrek.... ik kan er echt naar blijven staren... al die kleurtjes, flesjes en glitters... echt prachtig !! Ook de Helmerkastjes bevallen ontzettend goed. Al moet ik eerlijk bekennen dat zij nu wat klein beginnen te worden voor de grote van mijn stash... 

Zowel in mijn wandrek als in mijn Helmerkastjes zijn de nagellakken op kleur, merk en collectie gesorteerd. Zo kan ik gemakkelijk de juiste lak vinden. Zo heb ik lades met alleen China Glaze lakken of juist lades met allerlei soorten lakken en kleuren. Het voordeel van het wandrek is wel echt dat je de lakken goed ziet en ook eerder er één van gebruikt. Daarom duik ik regelmatig mijn Helmerkastjes in om ook die lakken te gebruiken. 

Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel. Zouden jullie een stash filmpje willen zien? Ik ben erg benieuwd hoe jullie je stash opruimen/sorteren! Laat vooral een reactie achter met jullie ideeën! 

7 opmerkingen:

 1. Ik heb 1 helmer hij is alleen aan de kleine kant geworden :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig opgeborgen! Ik vind de rekken ook erg mooi.
  Ik heb mijn lak in een soort hartvormig rek staan en heb ook nog 2 lades vol zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handige opbergsystemen :-) Ik heb drie Glossyboxen waarin mijn nagellakjes zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja een stash filmpje graag! <3 Ik bewaar mijn nagellakjes bij de rest van mijn make-up in twee grote dozen van de ikea :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMg you have a lot
  I have to but not so many
  Your blog is very inspiring
  I'm following you now
  Hope you can follow back!

  Lots of love,

  April
  http://freakdelafashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stash filmpjes zijn altijd leuk!
  Ik berg mijn nagellak ook op in een Helmer :)

  BeantwoordenVerwijderen