woensdag 2 oktober 2013

Catrice meet Golden Rose

Hee allemaal,Vandaag heb ik weer een combinatie voor jullie. Als basis gebruikte ik Catrice 44 Mermaid my Day. Een prachtige groen/blauwe lak met een opvallende shimmer.

Het is een prachtige kleur maar toch miste ik nog iets. Ik was in een glitter bui en besloot mijn geliefde Flakies van Golden Rose weer uit de kast te pakken!


Golden Rose Scale Effect 06 heeft prachtige Turquoise flakies met een gouden gloed. Dat was wat ik zocht! Dit maakte Mermaid my Day echt compleet.


Deze combinatie vond ik zo mooi dat ik het zonder nail art gedragen heb en dat is bijzonder! Normaal gezien maak ik over vrijwel elke lak een nail art omdat het anders niet compleet voelt. Maar deze combinatie was het voor mij helemaal.

Hoe vinden jullie deze combinatie? Krijgen jullie ook een wauw-gevoel? Nu moet ik zeggen dat hij op de foto minder mooi overkomt dan in werkelijkheid maar nog steeds vind ik hem geweldig!

En dan nog een mededeling... we zijn verhuisd! Natuurlijk hopen we dat jullie ons blijven volgen! Dit is het laatste artikel op Blogger. Vanaf nu kunnen jullie ons terug vinden op: http://purpurapapilionl.wordpress.com/

Bedankt voor alle lieve en leuke reacties en hopelijk tot ziens op onze nieuwe site!

10 opmerkingen:

 1. Hele mooie combinatie! Ik moet mijn flakies ook maar weer eens tevoorschijn toveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lak van Catrice zeg!
  En ik ga mee naar je Wordpress ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohh wow die combo is super, nu wil ik ook de golden rose lakje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een supermooie combinatie! Ik ga meteen even de nieuwe blog volgen op wordpress, want ik lees dit een beetje laat helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amazing color...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen