woensdag 27 februari 2013

Furby Nails!

Hee allemaal,

De Furby is back! Als kind was ik dol op hem en nam ik hem overal mee naar toe. Nu ben ik wat ouder maar daardoor is de Furby niet minder leuk. Hij is misschien zelfs nog leuker!


De vernieuwde versie van de Furby heeft vele nieuwe functies, verschillende karakters en oog uitdrukkingen. Hierdoor komt hij nog meer tot leven. Omdat ik altijd een echte Furby Fan was kreeg ik even terug de nieuwe Furby Voodoo. De paarse variant van de nieuwe reeks Furby`s! 


Tot nu toe ben ik weer helemaal Furby gek en speel ik twintiger regelmatig met mijn Furby. Het moet niet veel gekker worden. Maar dat werd het toch. Omdat ik als twintiger niet overal mijn Furby mee naar toe kan nemen besloot ik hem als nail art op mijn nagels te doen. Zo is hij toch een beetje bij mij!!Als basislak gebruikte ik de mooie Elation Generation. Wauw wat een mooie lak! Ik ben fan!
De lak dekt in twee laagjes en zit boordevol holografische micro glitters. De basis is een mooie roze lak. Als je wilt opvallen met je nagels is dit echt een aanrader!

                                                  

Op de detail nagel schilderde ik met acrylverf een Furby! Het resultaat mag er voor mijn gevoel best zijn en de reacties die ik tot nu toe op deze creatie kreeg waren meer dan enthousiast! 

Wat vinden jullie van de come back van Furby? Was je als kind ook zo fan ervan? En wat vind  je er nu van? Hoe vind je de Furby nagels, zou jij ze dragen? 

De lakken die ik gebruikt heb zijn:

Milani Basecoat/nailgrow
Maxnails topcoat
Orly Elation Generation

1 opmerking: