zaterdag 23 februari 2013

Golden Rose Jolly Jewels

Hee allemaal, Jullie hebben ze misschien al ergens voorbij zien komen? Ik werd bij het zien van de persfoto`s razend enthousiast en besloot er enkele aan te schaffen. Kijk snel mee!Zien ze er niet mooi uit? :) Ik ben dol op glitterlakken en ik sta dan ook te springen om deze mooie lakken uit te gaan testen!
115 is denk ik met stip de meest besproken lak uit deze collectie. De Dupe van Its a Trapeze van China Glaze. Ik was erg benieuwd naar de verschillen tussen beide lakjes. Its a Trapeze had ik al in mijn collectie en ik besloot nummer 115 van Golden Rose Jolly Jewels ook te bestellen. Binnenkort volgt een uitgebreid Dupe artikel waarin ik ze met elkaar vergelijk. Voor nu alvast wat foto's op het eerste gezicht zijn de verschillen niet groot! 
Zoals jullie misschien ook is opgevallen lijkt het of China Glaze Its a Trapeze meer glitters bevat of dit ook echt zo is vertel ik jullie in het komende artikel!


117 trekt ook echt mijn aandacht en ik ben erg benieuwd hoe deze uitpakt op mijn nagels. Welke van deze lakken heeft jullie voorkeur? En is er naast deze tien lakken ook nog een lakje uit de collectie die een echte must have is? Naar welk lakje zijn jullie benieuwd?


Op de bovenstaande fotos zijn de volgende Golden Rose Jolly Jewels lakjes voorbij gekomen:
104 Golden Rose Jolly Jewels
105 Golden Rose Jolly Jewels
107 Golden Rose Jolly Jewels
108 Golden Rose Jolly Jewels
109 Golden Rose Jolly Jewels
111 Golden Rose Jolly Jewels
112 Golden Rose Jolly Jewels
114 Golden Rose Jolly Jewels
115 Golden Rose Jolly Jewels
117 Golden Rose Jolly Jewels

China Glaze - Its a Trapeze uit de Cirque Du Soleil collectie

1 opmerking:

  1. Oh ik ben zo benieuwd naar deze lakjes! 115 is erg gaaf voor de zomer! :-)

    BeantwoordenVerwijderen