dinsdag 30 juli 2013

Een beetje hulp

Hee allemaal,


Een beetje hulp! De laatste weken is het vast niet onopgemerkt gebleven, er komen minder artikelen. Omdat ik toch graag artikelen online wil hebben als ik zelf even minder energie heb, zocht ik een paar helpende handen. En die heb ik gevonden! Saskia, alvast bedankt voor je hulp, aan je enthousiasme zal het niet liggen. Binnenkort zien jullie in de rubriek '' Nail art met Saskiaxxx'' leuke en mooie Nail arts!

Wie is Saskia? Saskia stelt zich voor: Hallo allemaal mijn naam is Saskia, 20 jaar jong.  Ik ben door Samantha  (Sammy) gevraagd om haar te helpen bij haar site over onze gedeelde hobby; Nail art. Hier over hoefde ik niet lang na te denken, z`n geweldige kans krijg je niet iedere dag. Ik ben nog niet zo heel lang bezig met Nail art en dit met een reden '' ik was een nagelbijter''. Ik wilde pas aan Nail art beginnen als ik iets langere nagels had. Dat was natuurlijk een goede reden om te stoppen met nagels bijten ;) !
We hebben de gezamenlijke hobby Nail art maar helaas delen we ook samen Cystic Fibrosis. Omdat ik nu niet naar school kan gaan en niet kan werken door mijn gezondheid, ik wacht namelijk op twee nieuwe longen, heb ik veel vrije tijd om leuke creaties te zoeken voor Nail art. Ik ben blij om dit samen met Samantha te doen en hoop dat ik regelmatig, als mijn gezondheid dit toelaat, leuke en mooie Nail arts met jullie delen kan. Meer weten over mij kijk dan op mijn persoonlijke blog


Natuurlijk blijf ik ook de Nails v.s. Nails met Jewelyz doen. Saskia maakt mooie creaties waar jullie hopelijk van onder de indruk zijn. Een leuke aanvulling op mijn eigen creaties. Gezamenlijk kunnen wij meer artikelen online plaatsen waardoor er hopelijk weer dagelijks een artikel te lezen is.

Heel veel succes Saskia!

3 opmerkingen:

  1. Wat gezellig, welkom Saskia!
    En Sam wat een leuke foto heb je op je blog :D

    P.S. Ik zal je nog even mailen over morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. welkom saskia, wat leuk, ben benieuwd naar je creaties

    BeantwoordenVerwijderen