zondag 17 maart 2013

My nails today - Butterflies

Hee allemaal,

 
 Vlinders... paarse vlinders! Helemaal mijn ding. Als basislak heb ik een licht paars/lila tint van Essie gebruikt. Een fijne goed dekkende lak. In twee laagjes was hij volledig gedekt ook droogt deze lak vrij snel.

Op de foto draag ik de lak al vijf dagen! De vierde dag begon de lak te chippen maar ik heb toch vijf dagen deze leuke combinatie gedragen en kreeg hierop veel complimenten. Ik heb gestempeld met een voor mij nieuw nagellak merk Manhatthan Lotus Effect 65 K.

Ik merkte tijdens het swatchen dat deze lak erg goed dekte en dacht ik probeer eens of ik er ook mee kan stempelen. En jawel...een prima stempellak! Ik kocht 65K- Manhatthan Lotus Effect bij Nailways voor 2,25 euro.

Gebruikte lakjes:

65K - Manhattan lotus effect
Essie - Love and Aceptance
Milani - Basecoat/ Nailgrow
Nailways topcoat

7 opmerkingen:

 1. Leuke kleurencombinatie! En heel toepasselijk ;-) I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Leuk! :) Ik heb even een kijkje op je site genomen, het is echt een leuke site! Ik denk dat ik maar vaker op je site moet kijken!

  kuskus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dit is echt heel erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat is dit ontzettend gaaf gedaan! Ik vind dat altijd zo knap als mensen zulke mooie nailarts kunnen maken, ik hou het altijd maar bij één kleurtje want meer lukt me gewoon niet haha!

  Als je het leuk vind om reclame te maken voor je blog, vandaag mag je reclame maken voor je 3 leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch :)!? Als het je leuk lijkt om mee te doen, have fun!

  liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat gaaf! Het lijkt net of je van die nail wraps op hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen