vrijdag 22 maart 2013

Review Rituals Hand Therapy & Hand lotion

Hee allemaal, 
Ik ben ontzettend fan van de Rituals producten en besloot daarom enige tijd geleden ook de Handscrub en Handlotion te testen. 

Een goede handverzoring is van groot belang voor gezonde nagels en nagelriemen. Zeker wanneer je vaak je nagels lakt en dus veel nagellak remover gebruikt kan een goede hand verzorging niet ontbreken. Enkele keren per week verzorg ik mijn handen en nagels zo goed mogelijk. Ik schreef al eens een review over mijn nagelriemproducten.

Om te beginnen kocht ik Rituals Hand Therapy Ginseng &Ginko Biloba. Bij de naam kon ik mij niets voorstellen. Dus besloot ik te ruiken aan het product. Een zoete maar frisse geur kwam mij tegemoet zoals ik hem ken van onder ander de doucheschuim Zensation van Rituals. Laat dat nou net mijn meest favoriete geurlijn zijn van Rituals!

Ik bracht een klein beetje aan van de handscrub op mijn handen en wreef het goed uit over zowel de boven als onderkant van mijn handen. Direct voelde ik dat mijn handen zachter aanvoelden. Toen ik mijn handen onder de kraan afspoelde werd ik aangenaam verrast, wat voelde ze zacht en verzorgd aan!

De Handscrub is dan ook wat mij betreft echt een aanrader. Mijn handen voelden zacht en gehydrateerd aan en dit effect bleef lange tijd aanhouden. De geur is een zoete frisse geur die ik erg aangenaam vind. Om de handverzorging compleet te maken bracht ik nadien een handlotion aan. Eveneens van Rituals.

Ik heb uit dezelfde geurlijn de handlotion Imagine Rice Milk & Cherry Blossom op mijn handen aangebracht.  De geur is eveneens een frisse zoete geur die ik erg aangenaam vind. Niet te zoet en fris. De handlotion zit in een handige doseerpomp waardoor je de juiste dosering handlotion op je handen kan aanbrengen. Ik masseerde de handlotion rustig in waarna mijn handen fluweelzacht aanvoelden zoals Rituals ook beloofde. De handlotion trekt snel in wat ik erg fijn vind. Mijn handen bleven niet vet aanvoelen en ik kon snel verder met mijn bezigheden. Mijn handen voelden gehydrateerd en verzorgd.

De Handscrub 75ml kocht ik bij Rituals voor 11,50 euro
De Handlotion 300ml kocht ik bij Rituals voor 13,00 euro

1 opmerking: