dinsdag 12 maart 2013

Spring is coming!

Hee allemaal,


Een simpele vlugge nail art :) met een haasje/konijntje en wat vlinders en paddenstoelen. Is het voor jou nu ook echt tijd voor de lente? Voor mij wel!

Brr... weer sneeuw, wie verzint het?!? Omdat ik de sneeuw nu toch wel echt gezien heb en ik verlang naar het heerlijke lente zonnetje en temperaturen... kwam ik op deze nail art. Je kan hem natuurlijk ook afwisselen met paaseitjes dan heb je in een hand om draai een paas-nail art!Als basislak heb ik het mooie pastel mint groene kleurtje, Keep calm paint on van China Glaze uit de Avant Garden collectie gebruikt. Ik ben zoooo fan van die collectie! Ik ben dol op pastel lakken en vooral als ze goed dekken. Tot nu toe dekken de lakken uit deze collectie super. Op deze foto draag ik één laagje omdat ik er een nail art op wilde maken hoefde het niet perfect gedekt te zijn. Met twee laagjes is hij echt goed gedekt en schijnt hij helemaal niet meer door. Met acrylverf maakte ik de nail art van het haasje/konijntje.

De vlinders en paddenstoelen stonden op Konad Imageplates en daar maakte ik dankbaar gebruik van. Zo had ik vrij vlug een leuke lente creatie op mijn nagels...

Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het dragen? En wordt het dit jaar pastel of toch neon?

4 opmerkingen:

 1. Ahw dat konijntje! Knap gemaakt! :-)
  Ik vind de kleur erg mooi, maar zal denk ik eerder pastelkleuren dragen.

  P.S. Coming is met 1 'm' ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha thx.. Helemaal over t hoofd gezien toen ik het checkte haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, wat super knap en lief gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen