zondag 3 maart 2013

China Glaze - Pink-IE Promise met Nail art

Hee allemaal,





Gisteren zagen jullie al de mooie pastellak van China Glaze Avant Garden. Vandaag laat ik jullie een nail art zien op deze mooie lak die een prima basis vormde voor mijn nail art.

Natuurlijk heb ik eerst een basecoat aangebracht voordat ik China Glaze Pink-IE Promise op mijn nagels deed. Als basecoat gebruikte ik weer mijn favoriet Milani basecoat/nailgrow. Daarna bracht ik twee dunne laagjes van Pink-IE Promise aan op mijn nagels en liet dit goed drogen. Na ongeveer twee uur (zo lang hoeft het niet te drogen! ) maakte ik een Nail art erop:



Mijn oog viel al snel op het mooie patroon die terug te vinden is op Konad Special Imageplate S6. De imageplate was misschien iets aan de smalle kant in elk geval was het patroon te klein voor mijn duim en heb ik een poging gedaan om er nog een halve afbeelding naast te stempelen. Tot mijn verbazing was dit goed mogelijk en liep het patroon mooi over!! Een extra pluspunt voor deze imageplate dus. Vaak zie je dan een storend verschil maar deze keer liep hij perfect over. 



De nagellak die ik gebruikte om mee te stempelen is Konad Special Nail Polish Dark Purple. Een mooie donker paarse lak met een lichte shimmer erin. De lak stempelt fijn zoals ik gewend ben van de Konad Stempellakken en droogt snel op. Ik bracht tenslotte een topcoat aan om de creatie te beschermen. De topcoat die ik gebruikte was van Nailways. 

Gebruikte lakken:

China Glaze - Pink-IE Promise
Konad Special Nailpolish Dark Purple
Milani basecoat/nailgrow
Nailways topcoat

3 opmerkingen:

  1. Leuk gedaan!
    Ik moest meteen denken aan een soort lachspiegel-idee, als ik naar je sjabloon kijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit...

    Inge

    BeantwoordenVerwijderen