vrijdag 9 augustus 2013

Nail art Palmtree - How to

Hee allemaal,Een tijdje terug liet Mirjam van Jewelyz Nail art ideeën zien in een artikel. Hele leuke ideeën! Zo kwamen er leuke palmboompjes voorbij en ik kreeg de kriebels! Dat moest ik ook eens proberen!


Zet alles klaar:

 • Nagellakremover
 • Sponsjes  
 • De nagellakken ( Een licht gele, oranje en rood/roze lak en voor de basis een witte lak)
 • Penseel
 • Bakje water
 • Base en topcoat
 • Removersticks of oorsticks 
 • Zwarte lak of aquarelverf 

1. Om te beginnen lakte ik mijn nagels met een basecoat. Ik gebruik zoals de meesten inmiddels wel weten het liefst de Milani basecoat/nailgrow. Van mijzelf heb ik vrij zwakke en snel brekende nagels sinds ik deze basecoat gebruik zijn ze een stuk sterker en langer!

2. Gebruik nu een witte lak om een basis aan te brengen voor het Spongen/Ombre. Ik bracht één laagje Kleancolor 4 White aan. Laat dit goed drogen.

3. Je hebt drie manieren om te spongen ik vind het zelf het fijnst om de verf op het Konad Sponsje aan te brengen. Dit doe je door de kleuren van licht naar donker in streepjes op het sponsje te lakken. Je kan ook streepjes op een palette aanbrengen en daarin je sponsje duwen. Of nog een derde optie laagje voor laagje spongen. De lakken die ik gebruikt heb zijn: Kleancolor Pastel Yellow, Models Own Peaches & Cream en Orly Terra Mauve.

4. Breng nu het nog natte sponsje aan op je nagels zorg dat de lichte kleur aan de top van je nagels zit. Herhaal dit een paar keer tot het goed gedekt is. Laat dit goed drogen.

5. Pak nu de zwarte lak of aquarel. Zelf heb ik aquarelverf gebruikt. En schilder de palmboom.

6. Maak nu de vogeltjes op je overige vingers. Je kan er ook voor kiezen om er bijvoorbeeld een dolfijntje bij te schilderen, dat geeft ook een heel leuk effect. Laat het weer goed drogen.

7.  Lak je nagels nu met topcoat en laat het goed drogen. Je nail art is klaar!Hoe vinden jullie deze creatie? Zouden jullie het willen dragen?

Volg ons via Bloglovin:

Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Ah heel leuk gedaan! Vooral met die meeuwen, leuk is dat; iedereen maakt een palmtree nailart weer op een andere manier!
  Ik heb afgelopen week een tutorial gemaakt voor deze palmtree nailart, hij komt volgende week online :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt allemaal voor de leuke reacties! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vindt het een hele leuke creatie, zou het zelf ook zeker dragen

  BeantwoordenVerwijderen