dinsdag 6 augustus 2013

Stap voor stap - ladybugs

Hee allemaal,Vandaag laat ik jullie stap voor stap zien hoe je gemakkelijk een Ladybugs nail art kan maken. Een eenvoudige Freehand die voor bijna iedereen mogelijk is!
1. Lak je nagels met een Basecoat waarna je een rode nagellak aan brengt. Gisteren zagen jullie al mijn basis With Love van China Glaze.

2. Maak een boogje met zwarte nagellak of acrylverf op het uiteinde van je nagel. Zoals je ziet op de wijsvinger. Dit wordt het hoofdje.


3. Trek een zwarte verticale lijn vanaf het hoofdje van het lieveheersbeestje.

4.  Bij de ringvinger zie je dat de zwarte lijn wat breder geworden is. Trek twee lijntjes iets scheef (breed uitlopend) vanaf het hoofdje.

5. Zet enkele zwarte stipjes op de twee overgebleven rode vleugeltjes. Hiervoor zou je ook een dottingtool kunnen gebruiken maar zelf vind ik het kwastje even fijn werken.6. Maak met witte lak of acrylverf de oogjes. Dit doe je door rondjes te zetten in het zwarte deel op het uiteinde van je nagels. Ook dit is mogelijk met een dottingtool.

7. Maak nu met zwarte lak of acrylverf een stipje in het oogje. Ook hiervoor kan je eventueel een dottingtool gebruiken. Maar zelf vind ik een kwastje nog steeds fijner.

8. Laat het even drogen aan de lucht. Breng hierna een topcoat aan.


Vinden jullie dit soort artikelen leuk? Zouden jullie meer van deze artikelen willen zien? Hoe vind je de nail art? Vanmiddag om 16u is er een Stash Flash te zien hier op Purpura Papilio!

4 opmerkingen:

 1. Ahw die oogjes! Deze nailart vind ik echt heel leuk!
  Hier zou ik wel meer van willen zien, ook fijne uitleg en duidelijke foto's heb je gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komen meer van deze artikelen ! :) Er staan er al een paar ingepland en ook video tutorials !! :) Hopelijk vinden jullie het leuk.

   Verwijderen
 2. heel mooi gedaan. ja ik vindt dit soort artikelen heel leuk. je hebt het ook heel duidelijk stap voor stap beschreven, heel handig, kan ik het ook eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen