woensdag 7 augustus 2013

Nail art Paul Frank!

Hee allemaal,
Vandaag weer een Freehand Nail art. Deze keer heb ik Julius het aapje van Paul Frank geschilderd! Ik wilde graag iets met roze maken en na kort denken kwam dit idee naar boven. Ik pakte mijn basecoat, acrylverf, penselen, topcoat en nagellak remover.


Eerst bracht ik de basecoat aan waarna ik op mijn nagels de witte lak van Kleancolor (4 White) aanbracht. Dit liet ik weer goed drogen. Hierna maakte ik een gestreept patroon met een lief roze stempellak van Konad. En toen moest ik even geduld hebben.... waar ik slecht in ben haha. Zeker als ik lekker aan het schilderen ben wil ik graag verder.Julius schilderde ik even later waarna ik op mijn ringvinger nog een klein hartje maakte. Het resultaat was erg schattig en ik kreeg veel leuke reacties op deze creatie.
Morgen komt er een video tutorial online waarin ik laat zien hoe ik mijn Blond Amsterdam nail art maak. Tot morgen?

Hoe vinden jullie deze Nail art ? Zouden jullie het willen dragen?

9 opmerkingen:

 1. Heel lief!
  Ik ben benieuwd naar je video. Ik heb namelijk gister eindelijk acrylverf gekocht en wil er wel eens mee aan de slag nu.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) Morgen komt er een video en over een week nog één :). Ik probeer er elke week één online te zetten :)

   Verwijderen
  2. Super! Ik zie ze vanzelf wel verschijnen. :)

   Verwijderen
 2. Ahw deze is echt heel cute!
  Ik zag hem net al stiekem in je stashvideo een piepklein beetje haha en ik was al nieuwschierig ;-). Ben benieuwd naar je Blond nailart, I love Blond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja klopt daar was hij al een beetje in te zien! :) Blond is zooo leuk! (binnenkort ook een Blond Amsterdam shoplog online!! )

   Verwijderen
 3. geweldige art, wat heb je het aapje heel goed getekend

  BeantwoordenVerwijderen