woensdag 4 september 2013

My nails this week...

Hee allemaal,


Afgelopen week heb ik het eenvoudig gehouden qua nail art. Kijken jullie mee naar mijn nagelweek?De week begon met roosjes een nail art die ik al eens eerder gemaakt heb. Het weekend was er een Cystic Fibrosis benefiet concert waarbij ik aanwezig was. Om in stijl te blijven droeg ik op mijn nagels roosjes. 65 roses klinkt als Cystic Fibrosis. Het filmpje hierboven verklaart een hoop.


Helaas volgde er die maandag een opname in het ziekenhuis waardoor ik niet in de gelegenheid was om nail art te maken. Bij thuiskomst stond een bioscoopavondje met mijn ouders op de planning. The Mortal Instruments, wauw wat een super leuke film! Bijpassende nagels: Qua nail art dus een rustige week. De glow in the dark nagels waren echt super al zeg ik het zelf. In de bioscoop zag je het erg goed! Maar om het vast te leggen op foto was wel lastig! Bij thuiskomst heb ik snel weer de draad op gepakt en vele artikelen geschreven die jullie de komende dagen voorbij zullen zien komen! Ook komt er vrijdag een winactie online in het teken van '' Wie jarig is trakteert'' ! 

Hebben jullie de afgelopen week veel nail arts gemaakt? Lak je elke dag je nagels of eens per week? 

8 opmerkingen:

 1. Oh die roosjes vind ik erg mooi gedaan, heel toepasselijk ook :-)
  Glow in de Dark ziet er ook gaaf uit, zeker in de bioscoop haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die roosjes zijn echt heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, die roosjes zijn erg leuk!! Neon nagellak is ook altijd fijn, het kan je outfit zo veel extra's geven! :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. pas wanneer ik jouw tekst onder het filmpje met het mooie gedichtje las begreep ik het. De roses nailart are lovely. En de glow in the dark is echt geweldig voor naar de bios. Die film wil ik ook nog zien, lijkt me super

  BeantwoordenVerwijderen