dinsdag 3 september 2013

Swatch - Trind Colors cc153

Hee allemaal,Vandaag laat ik een mooie lak van Trind Colors zien. Het is een bruin/donker rode lak. Met een prachtige glans en een perfecte dekking met één laagje! Hij droogt ook nog eens snel!

We gaan alweer richting de herfst en dan worden de neon en pastel kleuren vaak al ingeruild voor warmere tinten. Deze lak past daar prima bij. Hij is goed te combineren met een herfstlook.


De Trind lakken hebben van zichzelf echt een prachtige glans. Ik ben echt fan van Trind en heb het eigenlijk helemaal herontdekt. Tijd om mijn Trind Stash uit te breiden ?

Om in de Herfst Sfeer te blijven heb ik gestempeld met een prachtige gouden lak van China Glaze namelijk Passion. Passion lijkt veel op de bekende lak 2030 welke erg moeilijk te krijgen is de laatste tijd. Mocht je die niet in je stash hebben en ook niet kunnen bemachtigen is wellicht Passion een leuk alternatief! 


Ik stempelde mooie blaadjes van een Mash imageplate op mijn nagels. 


Het resultaat zijn mooie herfstnagels om je alvast voor te bereiden op de koudere temperaturen die binnenkort weer komen gaan.

Zijn jullie alweer toe aan de herfst of hebben jullie liever nog even de zomer? Wat vinden jullie van deze creatie? Hebben jullie Trind lakjes in je collectie?

8 opmerkingen:

 1. Oh mooie kleur, past inderdaad goed bij de herfst.
  Vind hem heel leuk met goud gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een hele mooie kleur! De gouden blaadjes staan er echt mooi bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleur! Met die gouden blaadjes past het nog mooier bij de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur en nail art, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow het kleurtje van Trind vindt ik prachtig, zeker mooi voor de herffst, je hebt er ook een prachtige nailart bij gemaakt, love the combo

  BeantwoordenVerwijderen