maandag 28 januari 2013

My nails today - My little pony

Hee allemaal,


Vandaag heb ik een leuke nail art voor jullie. Namelijk My little pony!
Als basecoat heb ik Milani basecoat/nail grow gebruikt. Dit is één van mijn favoriete basecoats. Hij droogt snel en beschermt mijn nagels goed tegen de lak.

Het dragen van een basecoat is echt belangrijk. Als je veel lakt kunnen je nagels geel kleuren. Zeker bij donkere kleuren! Vergeet daarom nooit een basecoat aan te brengen op je nagels.

Jullie kennen vast allemaal wel de serie en tekeningen van My little pony. Na even denken kwam ik op het bovenstaande idee. Na mijn basecoat aangebracht te hebben was het tijd voor de basislak.

Als basislak heb ik van Essence 125 Absolutely blue uit de colour & go collectie gebruikt. De nail art zelf heb ik geschilderd met een Nailbrush penseel en acrylverf. De acrylverf die ik gebruik voor mijn nail arts is van Oumaxi. Dit vind ik erg prettige acrylverf met al mooie kleuren. Naast de primaire kleuren vindt je nog enkele andere kleuren zoals bijvoorbeeld oud roze. Hierdoor kan je sneller werken omdat je de kleuren niet hoeft te mengen. Natuurlijk kan je ook met de primaire kleuren en andere acrylverf dit resultaat bereiken!

Ik hoor vaak van mensen dat ze moeite hebben met nail art uit de losse hand. Ik kan mij daar wel iets bij voorstellen. Maar ik ben overtuigd dat met veel oefenen het voor (bijna) iedereen haalbaar moet zijn om deze nail art te maken. Gewoon blijven proberen, het lukt van zelf.

Het is belangrijk bij nail art dat je rustig de tijd hebt en niet gaat haasten. Bedenk van te voren wat je wilt gaan maken en zoek eventueel enkele voorbeelden op. Op google vindt je vele nail art voorbeelden en ook op de vele nail art blogs staan leuke ideeen. Als je al wat meer ervaring hebt kan je vaak ook zonder voorbeelden een leuke nail art maken. Maar ook dan geld, neem je tijd! Je hebt nou eenmaal een rustige hand nodig om een nail art op je nagels te kunnen toveren. Met een tijdsdruk is het vaak al een stuk lastiger. Het aller belangrijkst is dat je ontspannen en met plezier de nail art maakt, dat geeft het beste resultaat.

Iedereen heeft wel eens een '' mislukte'' nail art. Lukt het niet en zinkt de moed in je schoenen? Probeer het een andere keer overnieuw. Vaak kom je er dan ook achter waar het mis ging. Ook de meer ervaren nail arters hebben soms hun dag niet. Het is dus heel normaal dat niet elke nail art een succes is!


Just keep going on!

2 opmerkingen: