woensdag 30 januari 2013

Update Essence producten voorjaar (Deel 2)

Hee allemaal,Gisteren zagen jullie al mooie nagellak voorbij komen. Vandaag laat ik jullie de overige nagelproducten zien waar Essence dit voorjaar mee komt. Ook deze producten zullen vanaf februari 2013 verkrijgbaar zijn en terug te vinden zijn in het vaste assortiment. 


Essence nail art twins reloaded zijn verkrijgbaar voor 1,59 euro.
Trendy tweeling. Ze zijn terug in een verbeterde vorm. De succesvolle nail art twins maken een comeback. Ze zullen verkrijgbaar zijn in miniflesjes en bestaan uit twee soorten lak. Een unikleur en één met een speciaal effect. Verkrijgbaar in drie kleurduo's in de kleuren: Trendy roze, blauw en paars.


Essence nail art cracking top coat zijn verkrijgbaar voor 1,89 euro. 
De cracking top coats zijn erg mooi. Ze horen gewoon in je nagellak collectie. Deze keer komt Essence weer met twee nieuwe kleuren. De manier om een cracking look te krijgen: Lak de cracking over een andere nagellak (die goed opgedroogd is! ) en kijk hoe de kleur in een paar seconden openbarst. Bewonder nu je mooie nagels.


Essence nail art special effect toppers zijn verkrijgbaar voor 1,89 euro
De bijzondere effect toppers hebben iets bijzonders in petto! Holografisch, glinsterend of met een prisma-effect, deze toppers in verschillende kleuren zorgen voor een oogverblindend effect. Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren. In het hele assortiment vindt je nu acht special effect toppers.

Ik ben erg benieuwd naar de nail art twins en de special effect toppers. Glitters zijn helemaal mijn ding, groot klein het maakt niet uit. Ik kan dan ook niet wachten tot deze mooie lakken in de schappen liggen. Zijn jullie ook zo gek op glitters en kijken jullie al uit naar deze nieuwe lakken?

Morgen komt een deel 3 over de Essence Update.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten