donderdag 31 januari 2013

Update Essence producten voorjaar (Deel 3)

Hee allemaal, 


Gisteren en eergisteren zagen jullie al lakken voorbij komen. Vandaag laat ik jullie de overige nagel producten zien. Ook deze producten zullen vanaf februari 2013 verkrijgbaar zijn en terug te vinden zijn in het vaste Essence assortiment. 


Essence nail art magnetics nail polish is verkrijgbaar voor 1,99 euro. 
De magnetische pigmenten in deze lak reageren op de nail art magneet. Dit geeft een speciaal effect. Nu verkrijgbaar met een verbeterde formule die nog meer resultaat garandeert. Essence brengt twee nieuwe kleuren uit. In het gehele assortiment vind je nu vijf van deze mooie lakken.Essence nail art magneet is verkrijgbaar voor 1,89 euro. 
Met deze vier nieuwe spectaculaire designs creëer je in een handomdraai een special effect op je nagels. Het is heel gemakkelijk: Lak je nagel, houd de magneet gedurende vijftien seconden boven de nog natte nagellak. Werk per nagel anders is de lak al droog voor je de lak kan '' magnetiseren '.


Essence nail art magneet pen verkrijgbaar voor 1,89 euro. 
Een top innovatie van Essence. Dankzij de dunne punt van de magneetpen kun je magnetische effecten te voorschijn toveren. Hou de magneetpen boven de nog natte nagellak en creeer je eigen design. Let wel op dat je de lak niet aanraakt met de punt. Met deze magneet pen kun je freestylen, puntjes maken, strepen trekken en nog veel meer. Uniek en super gaaf. Essence nail art decoration kit is verkrijgbaar voor 2,59 euro.
Creëer geweldige driedimensionale effecten met deze nail art kits. De Essence nail art decoration kit is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren namelijk in het zilver en goud. In de kits zitten strass-steentjes, grote en kleine glitters, goud vlokjes en folie. Tover fantastische effecten op je nagels met deze kits.  


Naast deze mooie producten komt Essence met nog vele andere nagelproducten dit voorjaar. Een base en topcoat, een multi effect brush, nail repair, nail protector, nail en cuticle butterstick, manicure helper en een nail file. 

Vanaf februari 2013 vindt je deze leuke producten in de Essence schappen bij Kruidvat. Naar welke producten zijn jullie benieuwd? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten