dinsdag 22 januari 2013

Nieuwe win actie van Nailways!

Hee allemaal,Nailways heeft een nieuwe win actie. Zie onderstaand bericht! 
Je kan een ontzettend leuke image plate winnen. 


Nieuwe Winactie van Nailways!

Facebook heeft regels en daar moet Nailways zich natuurlijk aan houden. Nu blijkt de winactie met de handschoenen niet te mogen van facebook en om te voorkomen dat Nailways uit gezet wordt door facebook, gaan we in het vervolg op onze blog onze winacties houden, maar wel met een facebookkarakter.

Om geen winactie te missen, kunt u rechts bovenin bij follow by email uw e-mail adres achterlaten. U krijgt dan een e-mail wanneer er wat op ons blog gebeurd en als bijvoorbeeld de nieuwe winactie wordt geplaatst.

Natuurlijk gaan we meteen van start met een nieuwe winactie om alles uit te testen en er goed in tekomen. We geven weg een grote XL A03- Stamping Plate. Deze is nog niet in onze webwinkel te verkrijgen, en daarom extra leuk om te winnen. Hieronder ziet u de prachtige plate.

Wat te doen om deze te winnen?
  • Like & Share dit bericht op onze facebookpagina. Er komt een klein twitter berichtje op onze facebookpagina te staan over dit nieuw blog. Like het en deel het met uw vrienden en wie weet wordt u getrokken uit de inzendingen.
  • Natuurlijk vinden we het ook leuk om uw reactie te lezen op ons blog.
Sluiting: 29 januari 2013

Ontzettend leuk natuurlijk. En een makkelijke opdracht om deel te kunnen nemen! Kijk voor meer info op de Nailways facebook pagina of blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten